Holmen.png

Holmen - en scoutgård i Askeby som tillhör Linghemskyrkan

Scoutstugan är tillbyggd med samlingssal, kök och toalett/dusch. Lokalerna är även anpassade för rörelsehindrade.

Holmen används för scoutverksamhet, hajker, friluftsgudstjänster, mindre samlingar och fester (ca 20 personer) och är till för alla åldrar. Det går också bra att enbart hyra för utomhusaktiviteter med möjlighet att grilla.

Viktigt att känna till gällande eldningsregler.

Är du intresserad av att hyra? Ring Ulla tfn: 076-163 08 17

Det finns möjlighet att ekonomiskt stödja scoutgården via Swish 123 157 99 94. Märk gåvan med "Holmen".

Holmen Askeby - vår sommarkyrka

Vi kommer att träffas flera söndagar under sommaren på Holmen för en liten andakt och en kort vandring. Om man inte orkar gå med på vandringen kan man istället sitta ute eller inne och njuta av den fina miljön. Det är viktigt att vi återigen får träffas och umgås med varandra efter ett år av kanske isolering och ensamhet. Om skjuts önskas eller vägbeskrivning ring Gun-Marie tfn: 070-776 69 07.

Datum: 4 juli, 18 juli, 10 augusti samt 15 augusti.

Medtag egen fikakorg vid samtliga samlingar.

Varmt välkomna!

Sommarblommor.jpg

Bilder från arbetsdagen den 5 juni.

oljning.jpg
Stolsmålning.jpg