top of page

Vad händer hos oss!

Genom vår verksamhet vill vi leva upp till Equmeniakyrkans vision, ” att vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen”. Detta gör vi på en rad olika sätt, vi har verksamheter för alla – från små barn till äldre människor.

 

Genom vår second hand-butik Magasinet kan vi ge av vårt överflöd till mer behövande människor i andra länder. Tack vare vårt arbete med barn och ungdomar i Equmenia Linghemskyrkan kan vi sprida evangeliet om Jesus Kristus till dem. De barn- och ungdomsverksamheter vi har är söndagsskola, tonår, scouting, konfirmation.

 

Utöver detta har även körverksamhet, konferenser och stickcafé.

Kom med oss i gemenskapen och förvandla ”mig, dig och världen”. Just du är välkommen!

 

Vill du ge ett stöd till Linghemskyrkans verksamhet kan du sätta in det på bankgiro 5427-6332

20140608_105805.jpg
Gudstjänster

Du är så välkommen i Guds gemenskap och Gudstjänsten är det tillfälle då du bäst upplever den energi som finns i att vara troende.

 

Att komma till en Gudtjänst är något speciellt. Det är en högtid med kraft och inspiration. De sorger som du bär på lättar och försvinner när du hänger dig åt ta emot Guds kärlek. Du finner gemenskap med andra människor som väljer samma väg som du. Livets väg känns ibland svår och krokig. Det är här är tillfället då hämtar vägledning och styrka så att du klarar av motgångar.

En Gudstjänst är fylld med musik och sång. Det är något som gör en glad och du lyssnar på vår pastor som inspirerar och uppmuntrar dig med hjälp av Guds ord.

Vill du också vara med på vår gudtjänst söndagar kl 10.00 i vår kyrka kom till oss. Just du är välkommen.

Stickcafé

Församlingen erbjuder stickcafé sista onsdagen i månaden kl. 18.30 vilket är en mycket efterlängtad kväll. Detta är en mötesplats som är öppen för alla i alla åldrar. Till största delen görs vackra vantar, fina tröjor, halsdukar och mindre mössor m.m. för eget bruk, men även alster som skänks vidare till något missionsprojekt t. ex. Kongo, Zambia eller till kyrkans egen november-marknad. 

Kvällarna är mycket gemytliga där det stickas med svag musik i bakgrunden och med fina små samtal under tiden. Kvällens höjdpunkt är fikat där deltagarna turas om att bjuda varandra. Naturligtvis behöver man inte alltid vara sugen på att sticka, utan det går bra att sitta ner och dela gemenskapen. 

Efter uppehåll under pandemin träffas vi återigen. Välkommen att vara med! 

knit-2840314_960_720.jpg
hands-1926414_960_720.jpg
bottom of page